Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu


Vizyon: Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet ve kalite sistemini sürekli iyileştirerek, eşdeğer kurumlar arasında lider olmayı amaç edinmektir.

Misyon: Antakya Öğretmenevi olarak üyelerimizin, kamu personelinin ve tüm halkımızın konaklama ihtiyaçlarını karşılamak, Turizm Otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan eğitilmiş ara elaman gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bunun yanında üyelerinin, yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamayı misyon edindik. Konuklarımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, değişime açık,güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum vizyonuna sahip olmak amaçlarımızdandır. Bu sebeple bütün halkımız Öğretmenevi´mize davetlidir

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Antakya Öğretmenevi, medeniyetlerin buluştuğu güzel ilimiz Hatay´ın merkez ilçesi olan Antakya´da ilk olarak 24.11.1982 yılında şimdiki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında hizmete başlamıştır. 1991 yılında temeli atılan yeni binamızın 23.09.1998 tarihinde geçici kabulü yapılmış,01.01.1999 tarihinde de şimdiki binasında hizmete girmiştir.

Telefon - 0326 216 11 56/57

Belgegeçer - (326) 216 1158

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://antakyaogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Cd. Antakya Lisesi Yanı P.K.31040 Antakya/Hatay

Otel Odası :6
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Adres - Cumhuriyet Cd. Antakya Lisesi Yanı P.K.31040 Antakya/Hatay

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık HATAY İLİ MERKEZ İLÇESİ OLAN ANTAKYA DA YER ALMAKTADIR.ANTKAYA KAYMAKAMLIĞI KARŞISINDADIR.